• Home
  • Blog
  • Eho u kancelariji je sve češći problem sa kojim se naši klijenti susreću

Eho u kancelariji je sve češći problem sa kojim se naši klijenti susreću

Eho u kancelariji je sve češći problem sa kojim se naši klijenti susreću

 

 

Eho u kancelariji je sve češći problem zbog kog nam se javljaju klijenti.

Sve popularnija moderna arhitektonska rešenja poslovnih prostora koja uključuju velike staklene površine, prostrane betonske zidove, ako i upotrebu granitnih i metalnih materijala. Upravo ovakav odabir materijala dovodi do problema nagomilavanja eha i viška reverberacije.

 

Eho u kancelariji otežava komunikaciju i sporazumevanje zaposlenih.

 

U tim situacijama je neophodan akustički tretman prostora kako bi se višak eha eliminisao i radu u takvim i sličnim prostorima nesmetano odvijao.

Upravo iz tih razloga samo u našu ponudu uvrstili RFA PRINT akustičke  panele koji pored visokog koeficijenta apsorpcije enterijeru mogu dati lepši i moderniji izgled. Ovi paneli mogu biti odštampani po željenim dimenzijama, motivu ili fotografiji na akustičkoj tkanini sa štampom visoke rezolucije.

Izbor akustičkog materijala za ove panele zavisi od prostorije, njene namene i Vaših zahteva. Moguće je koristiti Flat Black , Flat White ili Flat Gray panele.

Da bi Vam dali  što bolje rešenje neophodan je izlazak na teren, merenje i razgovor sa klijentom u problematičnoj prostoriji. Nakon nekoliko dana, klijentu bi poslali idejno rešenje sa postavkom panela, ponudu i iz prakse.

 

—————————————————————————————————————–

Ukoliko imate pitanja vezana za ovaj proizvod možete nas kontaktirajti putem pošte ili navedenih telefona:

office@rfacoustics.com

+381(66)924-9720

+381(64)542-6224