Shop

Apsorpcija

 


Apsorberi zvuka su proizvodi namenjeni upijanju i inhibiranju zvučne energije koji nam omogućavaju direktnu kontrolu nad zvukom i kreaciju akustičkog ambijenta određenog prostora.
Naši proizvodi namenjeni apsorpciji zvuka su proizvedeni od najsavremenijih materijala, akustičke pene bazirane na OPEN CELL tehnologiji otvorenih pora koja daje najbolje rezultate upijanja zvuka kada su u pitanju porozni apsorberi . Reč je o ekološkom i samogasivom materijalu koji ne zagađuje životnu sredinu, nije kancerogen i opasan po okolinu, odbija mikroorganizme, ne upija neprijatne mirise, alergene i nečistoće. Osim toga, minimalna gustina materijala je 30 kg/m3 što naše apsorbere izdvaja po kvalitetu upijanja zvuka od ostalih na našem tržištu.

Prednosti:

    •  Visoka efikasnost i velika superiornost u odnosu na klasične poliuretanske akustičke sunđere, mineralnu vunu i proizvode namenjene građevinskoj industriji koji se koriste u svrhu apsorpcije zvuka.
    • Široka primena bilo da je u pitanju tretman koji zahteva profesionalne standarde (radio i tv stanice, muzički studiji) ili kontrola zvuka u poslovnim objektima (konferencijske sale, kancelarije, call centri, sale za sastanke, tržni centri, ugostiteljski objekti …) i ustanovama (sportske i koncertne sale, vrtići, učionice, amfiteatri).
    • Mobilnost i jednostavna montaža i demontaža panela izuzetno male težine i velike fleksibilnosti što ih čini jednostavnim za transport i upotrebu.
    • Povoljna cena u odnosu na ponude inostranih proizvođača u našem rangu kvaliteta.
  • Dostupnost i brzina isporuke.

Showing all 18 results

Pin It