• Home
  • Blog
  • Zvucna izolacija ordinacija je najbolji lek!

Zvucna izolacija ordinacija je najbolji lek!

Zvucna izolacija ordinacija je najbolji lek!

 

U medicinskoj praksi, bilo da su u pitanju čekaonice, recepcije, sobe za tretmane, glasno okruženje je jednako uzmenirujuće kako za lekara, tako i za pacijenta. Pored toga ne treba zaboraviti na to da pacijenti koji su hospitalizovani u privatnim kilnikama žele diskreciju, komfor i mir. Ko želi da sluša tuđe traume i razgovore dok je na terapiji?

Zvučna izolacija ordinacija stvara mirno okruženje za lekara i pacijenta

Zato privatne klinike i ordinacije treba da obrate pažnju i poboljšaju svoje usluge kako bi se njihovi pacijenti osećali prijatno i kako bi bili zadovoljni tretmanom i uslugom istih. Pažnju treba usmeriti na zvučnu izoaciju ordinacija i čekaonica i pobrinuti se za njihov dizajn.

Adekvatna zvučna izolacija ordinacija je zato preko potrebna kako bi se smanjio nivo buke.

RFAcoustics Vam pored funkcionalnosti (zvučne izolacije) nudi i efektna dizajnirana rešenja za Vaše ordinacije. Naši specijalni akustički apsorberi su posebno pogodni za zaštitu od buke u lekarskim i stomatološkim ordinacijama, kao i za optimizaciju zvuka u salama za sastanke i čekaonicama.

Ovi paneli mogu biti u bojama po Vašem izboru, mogu imati foto finiš sa motivom kojiVi odaberete.

Akustički apsorberi su dostupi u četvorougaonom obliku ali shodno Vašim zahtevima i rešenjima Vašeg dizajnera enterijera uslužno izrađujemo panele u bilo kom obliku.

ART akustički paneli na specijalnim akustičkim tkaninama će stvoriti prijatnu atmosferu u Vašoj ordinaciji!

Art akustički tretmani  su najbolje rešenje za eliminaciju eha tokom psihoterapije, mogu biti prijatno rešenje za akustički tretman pedijatrijskih kancelarija. Takođe se mogu koristiti za dizajn soba za meditaciju, fizikalu terapiju dece, kao i smanjenje eha prilikom govornih vežbi u logopedskim ordinacijama.

Zvučna izolacija stomatoloških ordinacija je jako bitna stvar!

U dosadašnjoj praksi smo se susretali sa problemima buke i vibracija koje stvaraju kompresori u stomatološkim ordinacijama. Taj problem potrebno je predvideti na vreme prilikom adaptacije prostora za tu namenu, jer su stomatološke ordinacije kod nas uglavnom u stambenim zgradama. Naši sistemi zvučne izolacije su efikasni do čak 75%!

____________________________________________________________________________

RFAcoustics u svom programu zvučne izolacije za ordinacije nudi Više rešenja u zavisnosti od problema koji imate u ordinaciji a i Vaših zahteva.

Informišite se na vreme o našim proizvodima i poboljšajte Vaše radno okruženje kako bi se Vaši klijenti (i susedi) osećali prijatno!

Ukoliko ste zainteresovani, imate pitanja, kontaktirajte nas i mi ćemo Vam dati najbolje moguće rešenje!

+381(66)924-9720

+381(64)542-6224

office@rfacoustics.com